Osvojite maslac za tijelo - bogatu i nezamjenjivu njegu

Déjà Vu: znak svemira

Ako mislite da svemir ne odgovara na poruke koje mu šaljete – varate se.

Svemir vam cijelo vrijeme šalje poruke, ali na vama je da ih naučite prepoznati i razumjeti. Jedan od najvažnijih nejasnih, ali i najzanimljivijih znakova koje možete dobiti od Svemira je deja vu.

Kako prenosi portal atma.hr, Déjà Vu je osjećaj da ste već doživjeli neki događaj ili mjesto. To je nešto jedinstveno i bitno se razlikuje od svega ostalog.

NEOBJAŠNJENA POJAVA

Običan dan, spremate se za posao, ništa posebno se ne događa, glačate svoju odjeću i odjednom vas  pogodi. Čudan osjećaj poznatog. Već ste ovo doživjeli. Déjà Vu je tema koja se ignorira jako dugo vremena, čak se smatra zastrašujućom ili čudnom. No, iako nema službenog objašnjenja ovog fenomena, vrlo je moguće da taj osjećaj ponovljene situacije  (ili događaja ili mjesta) ukazuje na to da je ona nekako značajna za vas. Svemir vas tjera da zastanete i razmislite  o tome. Privlači vašu pažnju na određeni trenutak u vremenu. Nešto što inače ne bi ni primijetili. To je svakako znak. No, problem je što je taj znak  jako teško dešifrirati.

PREPOZNAJTE PORUKU U DVA KORAKA

Korak  1- Uslobodite um

Znate kako taj čudni osjećaj nestane izuzetno brzo? To je razlog zašto vaš um ne smije biti pretrpan drugim stvarima, jer samo na taj način možete iskoristiti taj trenutak i stvarno vidjeti poruku. Morate povremeno isključiti vaš um i onda ga ponovno uključiti.

Slušanje Brainwave audio glazbe je najbolji način za to. U njoj se nalaze posebni tonovi i impulsi koji vas automatski prebacuju u stanje potpunog opuštanja. I ne brinite, ovo nije „dosadna“ tradicionalna meditacija. Ne morate sjediti u neugodnom položaju lotosa, pokušavajući zamišljati  nešto i ne traje predugo. Samo se trebate udobno smjestiti, opustiti se i pustiti glazbu da radi svoj posao. Usput, Brainwave glazba vam, također, pomaže osloboditi se stresa i tjeskobe i povećava razinu energije. Dakle, odlična je za svakodnevni život, a ne samo kada tražite znakove iz svemira.

Korak 2- Zapišite sve.

Da. Vodite “deja vu dnevnik”. Isto je kao i sa snovima – možete to zaboraviti čim se dogodi, stoga zapišite što više detalja:

  •     Što je to bilo?
  •     Gdje ste bili kada se to dogodilo?
  •     U koje doba dana je to bilo?
  •     Što ste vidjeli?
  •     Što ste radili?
  •     S kim ste bili?

OBRATITE PAŽNJU NA OSJEĆAJ

Nakon nekog vremena možda ćete uvidjeti da postoji slična tema u svim događajima. Možda ste uvijek s istom osobom kada se to događa. U tom slučaju to može značiti da je ta osoba vaša srodna duša. Ili možda da vas ta osoba može uputiti u pravom smjeru u vašem životu. Također, usporedite svoje deja vu bilješke sa svojom mapom želja i vizualizacijama. Postoji li veza? I na kraju, posebno obratite pažnju na vaše osjećaje. Déjà vu je stvarno čudan osjećaj i može biti vrlo teško objasniti kako se osjećamo. Ali pokušajte uočiti ukupno raspoloženje. Jeste li uzbuđeni? Prestrašeni? Je li vam dosadno?

Na primjer, ako vam se deja vu pojavi na poslu i osjećate se frustrirano, to može biti znak da niste tamo gdje bi trebali biti i možda je vrijeme da nađete novi posao. S druge strane, ako se osjećate uzbuđeno, to može biti znak da ste na pravom putu. I na kraju, ne zaboravite držati um otvoren … Prikupite činjenice i tek onda ih analizirajte. Ukoliko očajnički pokušavate vidjeti određeni znak, vjerojatno i hoćete. Tako djeluje Zakon privlačenja. Ali to neće biti pravi znak. Ponekad nas svemir zapravo pokušava upozoriti da ne učinimo ono što želimo učiniti – zato dajte vremena. Nemojte žuriti sa zaključcima. S vremenom, dobit ćete svoje odgovore.

Autor:  thelawofattraction.com, atma.hr

Share this Post