croatia bike show

Croatia Bike Week

„Hrvatski tjedan motora“  koji počinje 28. kolovoza I traje do 4. rujna 2016., međunarodni je susret koji okuplja zaljubljenike u motocikle, njihove proizvođače, ali i sve one koji vole zaista dobru zabavu.

Žestoke zabave, po kojoj su ljubitelji motora poznati,  na ovom susretu ne nedostaje, od koncerata do raznih drugih programa među kojima su već nadaleko poznati Oldtimer show, Sexy show, Custom Show… Bikeri koji u Pulu dođu mogu besplatno kampirati na području Monumenti, a besplatni su im ulazi na sve programe. Svake godine motociklisti organiziraju i veličanstveni defile gradom na kojem ih je iz godine u godinu sve više, i zaista njihov defile djeluje impresivno.

TIJEK MANIFESTACIJE

Zamišljeno je ovako: već od ponedjeljka 29. 8. 2016. započet će različiti programi po gradu Puli i okolici. Mnogi dućani zanimljivi motociklistima nudit će svoje proizvode po povoljnijim cijenama, a mnoge firme koje obavljaju različite turističke djelatnosti svoje će usluge motociklistima naplaćivati po popularnim cijenama, dok će večernji programi biti organizirani na lokacijama u samome gradu Puli. Naravno da neće izostati ni nadaleko poznati, a ujedno i najveći hrvatski defile kroz grad.

Susret koji organiziramo međunarodnog je karaktera te okuplja posjetitelje iz cijele Europe a i šire. Namijenjen je ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu. Ulaz je onima koji dođu sa svojim motociklima besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike a kampirati se može na lokaciji Monumenti sve vrijeme trajanja manifestacije od 29.8. pa do 04.09.

BAJKERSKI GRAD PULA

Spomenut ćemo da ovu manifestaciju već više od desetljeća podržavaju i Grad Pula te Turistička zajednica grada Pule, ali i mnoge druge tvrtke, institucije, mediji i naravno pojedinci. Reportaže o susretu objavljivane su i u mnogim stranim medijima gdje su uz naš susret redovito promovirane Istra i Pula kao atraktivne turističke moto destinacije. Pula je postala grad koji je svake godine sve posjećeniji tijekom cijele turističke sezone od strane organiziranih moto skupina i pojedinaca te je diljem Europe poznata kao bajkerski grad.

Organizator ove manifestacije, moto klub Twin Horn MC Croatia, uz podršku Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule te još mnogih tvrtki, organizacija i pojedinca, i ove će godine dati sve od sebe da 22-i Croatia Bike Week učini dobrom i nezaboravnom sedmodnevnom feštom za bajkere, motocikliste i sve one koji vole dobru zabavu.

Autor: croatiabikeweek.com/croatia.hr

Share this Post