spinning paradise

Budite i vi dio Spinning Paradisea na Hvaru

Ultimate frisbee  – sport bez sudaca, zviždanja i huligana, u kojem ne postoje ni dobna ni spolna ograničenja i ove će godine privući stotinu frizbijaša iz cijeloga svijeta u period od 30.07. 2016. –  06. 08. 2016. na Jelsi, otoku Hvaru.

Zašto ne smijete propustiti ovaj događaj bez obzira jeste li iskusni frizbijaš ili početnik bez iskustva? Spinning Paradise Hvar jedinstveni je turnir u svijetu po trajanju i atmosferi gdje je podjednako važno igranje, ali i opušteno druženje uz večernje partyje.

Ove je godine Spinning obogaćen i dodatnim sadržajima poput radionice slacklinea, Playstation turnira i izletima. Naš format od jedne jutarnje i jedne večernje utakmice ostavlja igračima dovoljno vremena za istraživanje Hvara, otoka koji je uvijek u top 5 turističkih destinacija svijeta!  Iako je Ultimate timski sport, mogu se prijaviti i pojedinci jer se igrači slažu u ekipe HAT formatom – izvlače se iz šešira.

Jedinstvena je to prilika steći prijatelje iz cijeloga svijeta, a da bi na turniru mogli sudjelovati i potpuni početnici, organizatori su se pobrinuli za Coca-cola trening kamp.

Autor: croatia.hr

Share this Post