Što se sve događa u našem organizmu kada napokon počnemo piti dovoljno vode?

Božanske LJETNE mješavine esencijalnih ulja

U stvari, neka su esencijalna ulja pogodnija za određena godišnja doba. Ovo će ljeto biti malo drugačije, ali još uvijek smo pripremili recepte za prekrasne mješavine koji će vam pomoći da se osjećate bolje i u boljem raspoloženju.

LJETNA SVJEŽINA

Počet ću s najdražom, koja je neophodna u vrućim ljetnim danima. Vrlo je svjež miris koji nam pomaže nositi se s vlagom, mirisom u sobi i izaziva rashlađujući učinak.

Esencijalna ulja mješavine imaju izvrsna antiseptička i antivirusna svojstva. U kombinaciji s nosačem ulja, smjesa se može koristiti i za masažu.

Pomiješati:

TROPSKA OAZA

Jako mi se sviđa ova mješavina jer donosi tropsku aromu u naše domove i urede. Ako zatvorimo oči, osjećamo se kao da smo na snu s dobrim napitkom od voća.

Pomiješati:

LJETNI BUKET

Za sve one koji vole cvjetne mirise, pripremili smo mješavinu sa geranijem, kojoj smo dodali ulja s aromom citrusa. Mješavina je potpuno prekrasna – cvjetno svježa.

Pomiješati:

GOTOVE MJEŠAVINE ZA LJETO

Ako biste željeli gotove mješavine koje sadrže i 100% esencijalna ulja, onda pogledajte one koje su neophodne za ljeto.

PROTECTOR – ovo je naša nova mješavina s izraženim antiseptičkim, antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Sadrži esencijalna ulja kajeputa, eukaliptusa i limunske trave koji pružaju svjež miris i zaštitu.

CONFIDENCE BOOSTER pomaže podići samopouzdanje i pruža jasnoću, koncentraciju, usmjerenost na cilj, poboljšano samopoštovanje i dobro raspoloženje. Sadrži čak 9 esencijalnih ulja koja stvaraju prekrasnu aromu.

APHRODISIAC je ekskluzivni spoj senzualnih esencijalnih ulja savršenih za intimne romantične trenutke za dvoje. Povećava seksualnu energiju, budi pozitivne emocije, djeluje izuzetno stimulativno i ponovno upaljuje iskru u spavaćoj sobi.

CONCENTRACION za duge vožnje i jasnoću na poslu. Znamo koliko je teško koncentrirati se kad vani sunce sja.

Neka vam je krasno mirisno ljeto!

(Izvor: https://wellness.hr/webshop/)

Share this Post