besplatna radionica

Besplatna radionica anticelulitnog tretmana

Ako ste vlasnik ili radnik u wellness industriji, sigurno ste ovih dana zatrpani upitima klijenata za anticelulitnim tretmanima. ‘Zašto tretman ne daje rezultate?’ ‘Što je efikasnije- ručni tretman, ili aparati?’ Ponekad je potrebno obnoviti svoje znanje i tehnike, ali i u poslovanje uvesti poneki novi proizvod.

‘KLIJENTI MI SE UVIJEK VRAĆAJU NA RUKE’

Pod stručnim vodstvom trenerice i kozmetičarke Natalije Jelenčić, koja dugi niz godina radi upravo s klijentima koji pate od problema s celulitom, naučite koji je ključ kvalitetno odrađenog anticelulitnog tretmana.

Dođite na radionicu anticelulitnih tretmana i prezentaciju nove profesionalne kozmetičke linije u Hrvatskoj- slovenskog brenda Aroma Herbal. Radionica će se održati u Laurana Spa medical wellnessu, u Lovranu, ovog petka, 1. srpnja u 17, 30h.

KLINIČKA AROMATERAPIJA- AROMA HERBAL

Aroma Herbal specijalizirana je tvrtka dobavljač u zdravstvenom, spa i wellness turizmu. Riječ je o organskoj, mediteranskoj kozmetici, prepoznatljivoj po proizvodima na osnovi aromaterapije. Radionica i predstavljanje Aroma Herbal anticelulitne linije ukupno će trajati 2 sata, a evo kako izgleda postupak tretmana koji će biti predstavljen na radionici.

POSTUPAK TRETMANA:

  1. PILING PROTIV CELULITA (piling od kave ili piling od manga)

Vrijeme trajanja: 15 minuta za cijelo tijelo

Piling je uvijek poželjno napraviti na prvom tretmanu, a zatim na svakom trećem ili četvrtom tretmanu. Piling se preporuča zbog uklanjanje mrtvih stanica kože i na taj način se poboljšava absorpcija svih sastojaka koje će se aplicirati na kožu. Ulja za masažu, serumi i aktivni sastojci u maski će se, pri prethodno napravljenom pilingu, bolje absorbirati u kožu i krvotok. Koža nakon pilinga će biti izuzetno mekana, hidratizirana i svilenkasta.

  1. ANTICELULITNA MASAŽA SA ANTICELULITNIM ULJIMA

Trajanje: 10 minuta na svakom području

Anticelulitna masaža se sastoji od različitih tehnika glađenja, gnječenja, trljanja i razbijanja masnih naslaga. To je kombinacija nježnih, sporih pokreta i jačih grubljih pokreta zglobovima  za bolju cirkulaciju. Masažu kombiniramo ovisno o stanju celulita i broju tretmana. Masiramo s anticelulitnim uljem, pri čemu je aktivna tvar borovnice, moćan diuretik i pomaže pri čišćenju stupova i vode iz tijela. Naranča i grejp poboljšavaju cirkulaciji i strukturu kože.

  1. SERUM PROTIV CELULITA (moćni aktivni sastojci bršljena, guarane, preslice, naranče i grejpa)

Trajanje: 2-3 minute na svakom području

Visoko koncentrirani anticelulitni serum djeluje na cirkulaciju i masne stanice, što pomaže kod upala, kao što je celulit. Masiramo samo na područjima celulita, brzo i jako. 6-10 sprejeva posipamo na svoj dlan i temeljito umasiramo – utrljamo u kožu na problematičnom području.

  1. OBLOG S PEEL OFF ANTICELULITNOM MASKOM ( s algom laminario, zelenim čajem, guaranom i narančom)

Trajanje: 15-20 minuta

Peel off anticelulitni oblog kombinacija je alganata iz alge laminarie, morskih ekstrakta, ekstrakta zelenoga čaja, guarane i naranče. Jedinstvena kombinacija za učinkovitu i jednostavnu upotrebu.

Način upotrebe: 150 g maske izmiješamo s 500 ml tople vode u homogenu smjesu za npr. područje bedara i stražnjice. Ako ćemo masku koristiti za više područja, količinu maske i vode udvostručimo. Masku na brzinu namažemo na problematična područja, previjemo folijom te grijemo s ugrijanim jastukom ili pokrijemo određena područja dekom. Pustimo da djeluje cca 15-20 minuta.

Autor: Wellness.hr/AromaHerbalHrvatska

Share this Post