Arganovo ulje – čudotvorno marokansko ulje

Osim u borbi protiv starenja, arganovo ulje je pokazalo dobro djelovanje u regeneraciji oštećene kože, a pomaže i u tretmanu ožiljaka koji su nastali kao posljedica vodenih kozica i akni.

Hladno prešano organsko arganovo ulje je neprocjenjivo ulje s bogatim hranjivim svojstvima te jedno od najboljih i najcjenjenijih ulja na svijetu. Sadrži korisne masne kiseline i vitamin E, učinkovito zaglađuje bore, omekšava kožu i daje joj prekrasan baršunasti izgled. Osim u borbi protiv starenja, arganovo ulje pokazalo se djelotvornim i u regeneraciji oštećene kože te tretmanu ožiljaka koji su nastali kao posljedica vodenih kozica i akni.

Drvo argana (Argania spinosa) raste samo u jugozapadnom dijelu Maroka. Otporno je na surove klimatske uvjete pa dobro podnosi sušu i visoke temperature. Berberi ga zovu drvo života jer blagotvorno djeluje na zdravlje i sveprisutno je u njihovu životu – koriste ga kao gorivo, hranu i za svakodnevnu njegu kože. Ovo drvo ima sposobnost ponovnog oživljavanja nakon što odumre te se smatra simbolom strpljivosti i izdržljivosti.

Pogodan je za sve tipove kože. Preporučujemo ga i za njegu kose, noktiju i usnica. Učinkovito njeguje kožu nakon prekomjernog sunčanja jer ubrzava regeneraciju stanica kože.

Isprobajte ovo čudotvorno ulje i pogledajte ostale prirodne proizvode na linku.

Share this Post