3 jednostavna trika za zdravu kožu

3 jednostavna trika za zdravu kožu

Lijepa koža je jedan od najatraktivnijih pokazatelja ljepote i mladosti. Dobar san, puno vode i zdrava prehrana neke su od osnovnih i najvažnijih kombinacija za mladenački i lijep izgled kože.

  • JUTARNJI RITUAL ZA LIJEPO LICE

    Neki ljudi vole pomoću kockicama leda svako jutro osvježiti i pomladiti kožu. Ovaj ritual je super, ali treba pripaziti ako imate osjetljivu kožu sklonu crvenilu. Jedan od korisnih savjeta za lijepo lice je također da svako jutro umijete lice s hladnim mlijekom. Također možete promiješati mlijeko sa sokom od krastavaca i nanijeti na lice pomoću vatice. Zatim isperite lice hladnom vodom. Ne samo da će odmah osvježiti vaše lice, već će vam pomoći očistiti kožu i poboljšati tonus kože, ostavljajući vaše lice izuzetno mekano, sjajno i osvježeno.

  • KORISTITE KAVU ZA LJEPOTU VAŠIH RUKU

    Kava koju pijete svaki dan može se koristiti za njegu kože. Zašto kava? Kava je prirodni piling. Piling uklanja mrtve, suhe stanice kože i potiče proces obnavljanja, čineći kožu zdravom i njegovanom. Pomiješajte soc od kave s maslinovim uljem (ili bilo kojim drugim uljem po vašem izboru) i umasiravajte par minuta. Isperite ruke mlakom vodom. Vaše ruke će biti vrlo mekane i nježne. Ako to budete prakticirali dva puta tjedno, vaše ruke će izgledati prekrasno.

  • PREKRASAN PRIRODNI PILING ZA TIJELO

    Pomiješajte 2 žlice soca od kave, 1 žlicu šećera, 4 žlice maslinovog ulja. Kružnim pokretima masirajte svoje tijelo s ovom smjesom za vrijeme tuširanja i posebno obratite pažnju na područja zahvaćena celulitom i na dijelove tijela di imate suhu kožu. Primijetit ćete nevjerojatnu razliku, piling će učiniti vašu kožu mekanom, nježnom i baršunastom.

Autor: wellness.hr

Share this Post