Učinkovita maska s aktivnim ugljenom za lijepu kožu

Učinkovita maska s aktivnim ugljenom za lijepu kožu

Dobre maske su moja strast i uvijek rado isprobavam nešto novo. Za mene je važno da maska sadrži kvalitetne sastojke koje imaju učinkovito djelovanje. Ovaj put sam koristila crnu masku s aktivnim ugljenom. Što se dogodilo?

Prvo sam se bojala isprobati jednu od tih maski koje često nalazite na društvenim mrežama. Znate, ljudi vrište od boli, a sljedeći ukloni nekoliko slojeva kože… Ali kad sam pročitala sastojke, shvatila sam da je to potpuno drugačiji, ali prije svega siguran i zdrav proizvod.

Za ovu masku sam odlučila isprobati jer sam posljednjih nekoliko tjedana imala mnogo problema s nečistom i pomalo masnom kožom.

Aktivni ugljen

Glavni sastojak maske je aktivni ugljen. Dobiva se iz ugljena s posebnom tehnikom aktivacije. Na taj način povećavaju poroznost strukture ulja. Na sebe privlači nečistoće, teške metale, toksine i mikroorganizme. Jeste li znali da na svoju težinu može apsorbirati 200 puta veću težinu tih nečistoća? Zato se koristi za detoksikaciju, jako je popularna te ima antibakterijska i antifungalna svojstva. Aktivni ugljen je idealan za kožu sklonu aknama jer na sebe veže višak ulja.

Primjena

Prije svega temeljito operite lice, zatim s čistim rukama otvorite vrećicu. Crna Maska je iznenađujuće blaga (kao vlažan toaletni papir) i vrlo mirisna. Nanosi se vrlo jednostavno, samo ju nataknite na uši i ravnomjerno ju rasporedite po licu. Za to vam treba manje od jedne minute.

Osjećaj

Osjećaj svježine bio je prisutan odmah. Miris je blag, opustila sam se i ostavila masku da djeluje 20 minuta. Bez problema i bolova sam uklonila masku u roku od pet sekundi.

Rezultat

Moja koža je glatka, čista i ponovno diše. Nisam više imala onaj neugodan osjećaj na koži, a na dodir je meka i svilenkasta. Koža sjaji!

Ovu masku preporučujem svakome, pogotovo ako imate masnu kožu i ako tražite brzo rješenje.

 

Autor/Photo by: Tjaša/Aroma Herbal

 

Share this Post