Prirodni lijek koji uklanja ožiljke s bilo kojeg dijela tijela za samo mjesec dana

Prirodni lijek koji uklanja ožiljke s bilo kojeg dijela tijela za samo mjesec dana

Ožiljci su rezultat prekida kontinuiteta kože koji se javljaju kao posledica operacije, rana, opekotina i obično su trajno oštećenje.

Prisutnost ožiljaka za neke predstavlja estetski problem i zahtijeva skupovijene tretmane kako bi ih uklonili. Trenutno postoje mnogi tretmani, uključujući i estetsku kirurgiju, za uklanjanje ožiljaka.

Ali, ako ste među onima koji vole prirodne tretmane, onda ćemo vam ponuditi iznenađujuće prirodno liječenje, priprema je jednostavna i ovaj tretman ima veliki broj prednosti.

Ako želite ukloniti ožiljke, zbog kojih se osjećate neugodno, potrebno vam je:

 Priprema:

  1. U lonac za kuhanje dodajte kokosovo ulje, stavite na štednjak i uključite.
  2. Kada se kokosovo ulje potpuno otopi, dodajte ostale sastojke i miješajte drvenom žlicom/kuhačom dok ne dobijete homogenu smjesu.
  3. Nakon toga, isključite vatru i izvadite lonac da se smjesa u potpunosti ohladi.
  4. Kada se ovaj proces obavi, staviti smjesu u frižider oko 20 minuta. Vrlo je važno da ovu kremu čuvate u zatvorenoj posudi.

I to je to, imate svoju čarobnu kremu protiv svih vrsta ožiljaka. Sve što trebate učiniti je očistiti željeni prostor i nanijeti kremu izravno na ožiljke ili strije. Ovu kremu trebate koristiti redovito (svaki dan), u jutro i na večer, kako bi postigli željene rezultate. Ukoliko budete marljivi i redovito koristili ovu prirodnu kremu, ožiljci će s vremenom nestati.

Autor/Photo by: infozabava.com

Share this Post