limun dumbir

Mix limuna i đumbira za učinkovitu detoksikaciju

Nema ništa više osvježavajuće nego hladno piće pomiješano s nekoliko ukusnih namirnica koje oduševljavaju nepce. Ne morate provesti sate izradom čaja ili miksanjem voća. Probajte naš detox napitak za piće od limuna i đumbira koji pruža vašem  tijelu čišćenje od masti i štetnih tvari u vašem organizmu. Njegova dva glavna sastojka su savršena za učinkovitu detoksikaciju pružiti će vam osjećaj svježine i olakšanja za vaš organizam.

Đumbir je snažan detoksikacijski sastojak koji pomaže u obnavljanju vašeg metabolizma. Navedeni sastojak imati će ključnu ulogu za regeneraciju i otpornost vašeg metabolizma tijekom dana, što vam omogućuje da se uravnoteži razina masnoće, te će pomoći pri sagorijevanju kalorija. Limuni su prirodni detoxifier, te sa svojim diuretikom omogućiti će vašem tijelu da se lakše riješi neželjenih toksina.

Jednostavno pomiješajte sok od pola limuna u čaši vode, a potom u čašu naribajte đumbir. To je jednostavan način detoksikacije, smanjenja razine masti u organizmu, te je odličan način da se hidratizirate dok uživate u prirodnim okusima.

Sastojci:

  • ½ limuna
  • 2 čajne žličice meda
  • ½ korijena od đumbira
  • 1 čaša vode
Ne morate provesti sate izradom čaja ili miksanjem voća.

Priprema:

Dodajte sok od limuna i 2 čajne žličice meda u čašu vode. Fino naribajte đumbir i dodajte u čašu vode. Ovo piće je savršen način da započnete dan!

NAPOMENA: ovaj osvježavajući napitak se može napraviti i u većim količinama, npr. za  3 dana, te  jednostavno uživati u savršenim okusima u jutro.

Autor: wellness.hr/skinnyms.com

Podijeli s prijateljima