Naši urednici

Glavni urednik portal wellness.hr. Završila Studij medicine, Stručni studij Kibernetika psihoterapije, Pedagoško psihološko obrazovanje za nastavnika, Školu Tradicionalne kineske medicine. Dugogodišnje iskustvo na poslovima liječnika, poduzetnika i wellness consultanta. Pokretač je i inicijator prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000. godine. Zaposlena na poslovima ravnateljice i nastavnika u Učilištu Lovran – Wellness akademiji. Kaže da svaki pojedinac, partneri, porodica i radna organizacija imaju jedinstvene potencijale i sposobnost da pronađu “put kojim se lakše ide” s “mjesta” na kojem jesu, prema “mjestu” gdje žele i mogu biti – a da je njezin “put” da im u tome pomaže.

Zamjenica glavne urednice portala wellness.hr. Magistrica novinarstva s diplomom Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Zadužena za uredništvo i promociju portala, s iskustvom rada u odnosima s javnošću i digitalnom marketingu. Prava strast još uvijek je klasično novinarstvo, uz koje je okupirana hobijima- trčanje, biciklizam i poneko putovanje. Trenutno se stručno usavršava za Wellness managera u Učilištu Lovran- Wellness Akademiji.

Zadužena za marketing I razvoj portala wellness.hr. Završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, pohađala kolegije PR I Business Psychology na Budapest Business School. Uz poslove u organizaciji evenata, marketingu i prodaji, dugi niz godina gaji ljubav prema zdravom životu te je shodno tome bila vlasnica BioGiardin dućana, jednog od prvih riječkih dućana organskom granom i proizvodima. Ljubitelj putovanja, životinja i pozitivnog razmišljanja.

Suradnik u marketingu i prodaji na portalu wellness.hr. Završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Uz dugogodišnji rad na poslovima voditelja tajništva i marketinga u Učilištu Lovran-Wellness akademiji, ljubitelj je plesa, penjanja, hodanja – “ovdje i sada” načina življenja

Naši stručnjaci

Svi tekstovi

Diplomirani ekonomist i Wellness Terapeut. Poduzetnica i konzultant u turizmu i ugostiteljstvu.
www.teadria.com

Svi tekstovi

Fizioterapeut s preko dvadeset pet godina radnog iskustva. Tokom tih godina stečeno je puno znanja i prekrasnih iskustava, što u radu kao fizioterapeut, što kao obrtnik, koje svakako treba podijeliti.

Svi tekstovi

Fizioterapeut i wellness manager koji kaže kako je ‘Ljudsko zdravlje potpuna ravnoteža psihičkog i fizičkog zdravlja, ravnoteža wellness tehnika i klasične fizioterapije.’

Svi tekstovi

Prof. dr. sc. Majda Rijavec
Diplomirala je psihologiju i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirala s temom iz područja socijalne psihologije. Radi kao redovita profesorica na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Objavila je 48 znanstvenih i veći broj stručnih radova, jednu uredničku te 37 autorskih knjiga. U znanstvenom radu bavi se područjem suočavanja sa stresom zbog neuspjeha u školi, samoreguliranim učenjem i područjem dobrobiti u području pozitivne psihologije.

Pročitajte teme autora http://www.iep.hr/

Prof. dr. sc. Dubravka Miljković
Diplomirala je psihologiju i pedagogiju, potom je magistrirala psihologiju i doktorirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Danas radi kao redovita profesorica na Odsjeku za obrazovne studije Učiteljskog fakultetu u Zagrebu. Nastavu drži na Edukacijsko-rehabilitacijskom, Kineziološkom, Prirodoslovno-matematičkom i Učiteljskom fakultetu. Objavila je dvije uredničke i 39 autorskih knjiga, 45 znanstvenih i veći broj stručnih radova, te više od 300 stručno-popularnih članaka za različite novine i časopise. Glavna je i odgovorna urednica pedagoškog časopisa Napredak.

Pročitajte teme autora http://www.iep.hr/

Svi tekstovi

Vođena vlastitim životnim iskustvima i prioritetima, u svojoj sam se profesionalnoj praksi velikim dijelom usmjerila radu sa ženama te podršci partnerskim odnosima i obitelji. Posebna mi je inspiracija i motivacija raditi na osvještavanju i podržavanju unutrašnje mudrosti, ljepote i kreativne moći žene – kako kroz shiatsu umijeće rada na tijelu i tehnike buđenja ženske energije prema učenju Mirande Gray, tako i kroz vođena druženja u ženskom krugu podrške i osnaživanja “Koliba za žene”.

www.shiatsu-iris.com

Svi tekstovi

Školovan u vidu marketinga i odnosa s javnošću, Ante je vlasnik agencije PRiLIKA s primarnim fokusom na digitalnu komunikaciju i pružanje komunikacijskih usluga klijentima. Na portalu wellness.hr, tako će pisati upravo o društvenim mrežama i ostalim modernim kanalima komunikacije. Živi kreativnost i nove ideje, baš ono što je za tu priču potrebno.

Svi tekstovi

Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999., a 2006. položila specijalistički ispit iz interne medicine. Bavi se proučavanjem utjecaja prehrane na ljudski organizam i zdravlje, završila je brojnu stranu i domaću poslijediplomsku edukaciju iz dijetoterapije, kliničke prehrane, sportske medicine i sportske kardiologije. Ljubav prema fitoaromaterapiji produbljuje u školi fitoaromaterapije kod dr.sc. Stribora Markovića koju završava 2010 god. Zaposlena je u riječkom Domu zdravlja Centar kao specijalist internist. Vlasnica je konzaltinga za prehranu NutriFito.

Svi tekstovi

Mary Novosel je po zanimanju novinarka i aromaterapeutkinja što je čini idealnom spisateljicom u domeni lifestyle tematike. Izdala je pet knjiga, roman Ide ko putar, i priručnike Prirodno lijepa, S placa na lice, Detoks i Anticelulitna revolucija. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR menadžerice s karijerom poduzetnice. Suvlasnica je tvrtke za proizvodnju prirodne kozmetike Total Natural gdje u svom pogonu svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.

Svi tekstovi
Meri Bura je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i radila 13 godina u farmaceutskoj industriji. Zaljubljena u sport i zdravi način života, 2004. g. otvara Holistički centar Mulier i bavi se individualnim savjetovanjima uglavnom žena menadžerica. Vodi program i za tvrtke pod nazivom “Staying healthy in business” . Savjetuje o prehrani, osobnom vježbanju i mentalnom antistresu. Uključena je u razvoj medicinskog wellnessa na državnom nivou. Edukacija: medicinski fakultet, homeopatija, joga, NLP, nutricionizam, aroma terapija, Fx Mayr metoda.